PONUDA

DEKOCIGLA LISTELE

DekoCigla listele su jedinstven proizvod na našem tržištu izuzetne izdržljivosti i dugotrajnosti u svim vremenskim uslovima, odličan su izbor za Vašu fasadu ili uređenje enterijera.

DekoCigla listele  se proizvode od visoko kvalitetnog kvarcnog peska i akrilnih smola, koje čine ovaj proizvod savitljivim što omogućava oblaganje svodova, lukova, kružnih stubova itd. Mala debljina od 3 do 4mm u kombinaciji sa malom težinom (4kg/m2) osiguravaju da se DekoCigla može koristiti na skoro svakoj čvrstoj površini (beton, cementni malter, gipsani malter, gipsane ploče, kao završni sloj termoizolacionih sistema urađenih stiroporom ili kamenom vunom).

Za svaki dekor  listele postoji odgovarajući lepak u boji, koji je istovremeno i lepak za lepljenje i fug masa za fugovanje, tako da se u jednom nanosu odrađuje i lepljeje i fugovaje, a samim tim se značajno ubrzava i olakšava proces montaže. Potrošnja lepka je oko 2,5kg/m2. Detaljne informacije o proizvodu mogu se pogledati u tehničkom listu (biće link).

Prednosti DekoCigle:

-lagan materijal 4kg/m2,

-tanak materijal 3do 4mm debljina,

-elastičan-savitljiv materijal,

-vodootporan, vatrootporan, otporan na mraz,

-paropropustan, UV stabilan,

-pogodan za spoljne i unutrašnje radove,

-lak za transport i manipulaciju.

Laminat prom d.o.o je ekskluzivni uvoznik i distributer Dekostir panela i DekoCigla listela za fasadu. Prisutni smo na tržištu građevinskih materijala punih 20 godina i u tom periodu smo iz dana u dan poboljšavali našu uslugu i sticali nova znanja i iskustva u oblasti građevinskih materijala.
Biće nam zadovoljstvo da odgovorimo na Vaše zahteve i ulepšamo Vaš prostor našim DEKOSTIR panelima i DEKOCIGLA listelama