Registrovanje korisnika na sajtu je dobra stvar kako za nas tako i za Vas. Mi ćemo Vas imati u sistemu kao našeg korisnika i imaćemo Vas u vidu prilikom sniženja i akcija. Za Vas je dobro jer posle registracije možete da unesete podatke na Vašem nalogu i to samo prvi put a pri kasnijim kupovinama nije nephodno ponovo unositi sve podatke već se samo ulogovati i kupiti proizvod pod tim nalogom.Na početnoj strani našeg sajta u gornjem desnom uglu postoji linkovani tekst ULOGUJ SE.

Klikom na njega otvara se stranica gde je moguće logovanje već postojećih korisnika ili otvaranje novog naloga. Na toj stranici obe opcije su aktivne i logovanje se nalazi na levoj a pravljenje novog naloga na desnoj strani.

Na stranici na kojoj završavate svoju porudžbinu neophodno je ako niste ulogovani da unesete svoj podatke. U toj formi postoji polje za čekiranje pored kog piše “Napravite nalog”. Čekiranjem tog polja ispod se otvara polje za unos lozinke. Tom prilikom završivši svoju porudžbenicu ujedno ste i kreirali svoj korisnički nalog sa kojim se sledeći put možete ulogovati i kupovati bez ponovnog unošenja svih podataka.

Polje za čekiranje na kome označavate da želite da napravite nalog pomoću unetih podataka Polje za unos lozinke koje se pojavljuje prilikom čekiranja polja Napravite nalog